Energi anyar Xiaopeng G3 mobil transparan anatomi

Katrangan singkat:

Tipe:BF/XPZC

Daya maksimum:145 kW

Torsi maksimum motor ngarep:300N·m

Ukuran awak:4450mm × 1820mm × 1668mm


Detail Produk

Tag produk

Mobil Diseksi Xiaopeng G3

Tipe:BF/XPZC

Daya maksimum:145 kW

Torsi maksimum motor ngarep:300N·m

Ukuran awak:4450mm × 1820mm × 1668mm

Xiaopeng G3 Dissection Car

Isi Latihan

1. Kognisi tata letak sakabèhé saben sistem kendaraan listrik murni

2. Kognisi struktur sakabèhé pigura kendaraan listrik murni lan panel awak

3. Susunan, kognisi, deteksi, diagnosis lan perawatan sistem tenaga listrik murni, sistem transmisi, sistem rem, sistem suspensi, sistem kemudi, sistem kelistrikan, lan sistem manajemen baterei

4. Item pangopènan kendaraan listrik murni lan titik kunci

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita