PRODUK

Babagan kita

PROFIL PERUSAHAAN

Beifang Teaching Aids R&D Center didegaké ing 1993 lan didaftar ing Cayman, USA.Darmabakti kanggo alat bantu lan peralatan kanggo meh 30 taun, duwe basis produksi lan praktik 13.000 meter persegi alat bantu pengajaran.Iki minangka basis latihan guru sing nduweni kualifikasi ganda.Iku perusahaan teknologi dhuwur sing duwe spesialisasi ing piwulang, riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan.Iku perusahaan teknologi dhuwur sing diakoni sacara nasional.

Logo

  • xdfdd1
  • xdfdd2
  • xdfdd3
  • xdfdd4
  • xdfdd5
  • xdfdd6
  • xdfdd7
  • xdfdd8
  • xdfdd9

Piranti cerdas

Kaluwihan

  • Advanced Equipment
    Kaluwihan

    Peralatan Lanjut

    Beifang Teaching Aid R&D Center nduweni pusat praktik otomotif 13.000 meter persegi, nggawe platform berkualitas tinggi kanggo "produksi, pengajaran lan riset" ing bidang mobil cerdas;nandur modal ing construction saka Tesla kang nyopir tanpa awak, energi anyar, basis latihan kendaraan hibrida, lan riset independen lan pangembangan sawetara paten nasional , peralatan Massive kanggo siswa bola-bali disassemble lan laku
    Ndeleng Liyane
  • Provide a full set of teaching materials
    Kaluwihan

    Nyedhiyakake materi ajar sing lengkap

    Pusat R&D Buku Teks Beifang ngembangake buku-buku praktis dhewe, lan buku-buku kasebut dianyari kanthi rutin saben taun, supaya para siswa bisa terus maju kanthi teknologi canggih tanpa driver energi anyar.Prinsip cedhak pasar, cedhak karo lapangan kerja, cedhak karo industri, lan cedhak karo mahasiswa.
    Ndeleng Liyane
  • Free teacher training
    Kaluwihan

    Pelatihan guru gratis

    Ana tim fakultas sing kuwat lan tingkat dhuwur sing kasusun saka ahli ndandani mobil, insinyur perbaikan mobil baris pertama, teknisi ndandani mobil sing berpengalaman, lan personel R&D otomatis.Metode pamulangan mujudake integrasi teknisi lan siswa (integrasi pengajaran), integrasi jabatan lan kursus (integrasi pos lan kelas), lan integrasi sumber daya lan kelas (integrasi industri lan pendidikan).Yen mitra kurang guru, guru saka lor bisa njupuk jabatan luwih dhisik, lan guru saka mitra mung bisa mulang sawise lulus pelatihan.
    Ndeleng Liyane
  • Supporting online teaching
    Kaluwihan

    Ndhukung pengajaran online

    Pendidikan Kejuruan Beifang ngandelake guru lan sumber pamulangan sing kuwat kanggo mbangun platform kursus online "pendidikan kejuruan cerdas" kanggo siswa.Operasi praktis saka kendharaan energi anyar, gagal lan pangopènan mobil umum, kawruh pangopènan mobil lan kursus video kualitas massa liyane kasedhiya, diagnosis video master teknis nuntun ndandani mobil, perbaikan kabeh katrampilan ndandani mobil, sinau seluler, lan karir ing mangsa ngarep!
    Ndeleng Liyane

PAWARTA

100 colleges and Universities

100 perguruan tinggi lan universitas

Alat bantu pengajaran Beifang ngetutake kacepetan jaman sambungan internet mobil cerdas 5g, lan nggayuh mitra strategis kanthi 100 ...

Aerospace Science and Technology International Exchange Center and Beifang International Vocational Education Group signed an agreement
Ing Desember 30, 2021, China Aerospace Science and Technology International Exchange Center tampi Cao Zhenfeng, c...
Beifang teaching aids enter the School of Vehicle and Mobility of Tsinghua University
Peralatan pengajaran mobil sing dikembangake kanthi mandiri dening Beifang Automotive International Education Group mlebu ...