Platform Pelatihan Modul Baterei Kendaraan Energi Anyar

Katrangan singkat:

Tipe:BF-Baterei-DP

1. Sumber daya eksternal: AC 220V ± 10% 50Hz

2. Tegangan kerja: DC 400V

3. Suhu kerja: -40 ℃ ~ + 50 ℃


Detail Produk

Tag produk

Platform Pelatihan Modul Baterei Kendaraan Energi Anyar

Tipe:BF-Baterei-DP

1. Sumber daya eksternal: AC 220V ± 10% 50Hz

2. Tegangan kerja: DC 400V

3. Suhu kerja: -40 ℃ ~ + 50 ℃

image11

Fitur

Platform pelatihan modul baterei kendaraan energi anyar adhedhasar proporsi struktur kendaraan asli, memenuhi standar penilaian pendidikan kejuruan lan proyek pelatihan, lan bisa digabungake karo platform pengajaran multi-integrasi lor;

Platform latihan kalebu: suspensi independen ngarep, suspensi semi-independen torsi mburi, modul baterei daya, modul kontrol motor, lsp;

Platform piwulang multi-ing-siji kalebu sistem manajemen baterei, kontaktor positif utama, sensor suhu, relay tegangan dhuwur, lsp;

Lan platform piwulang multi-ing-siji ngemot bahan ajar sing ndhukung kayata piranti setelan fault, piranti ngumpulake data, lan pandhuan latihan praktis.

Isi Latihan

Ing platform latihan modul baterei kendaraan energi anyar, siswa bisa ngrampungake ing ngisor iki liwat sinau lan bimbingan guru:
1. Kognisi lan pangerten babagan prinsip struktur paket baterei daya;
2. Deteksi kesalahan lan diagnosa paket baterei daya;
3. Pangenalan lan pangerten babagan prinsip struktural sistem manajemen baterei;
4. Deteksi kesalahan lan diagnosa sistem manajemen baterei;
5. Sinau prinsip struktur unit deteksi voltase;
6. Deteksi kesalahan lan diagnosa unit deteksi voltase;
7. Learning prinsip struktur sensor saiki;
8. Deteksi kesalahan lan diagnosa sensor saiki;
9. Sinau prinsip struktur sensor suhu;
10. Deteksi kesalahan lan diagnosa sensor suhu;
11. Sinau prinsip struktur modul deteksi insulasi;
12. Deteksi kesalahan lan diagnosa modul deteksi insulasi;
13. Sinau prinsip struktur modul kontrol tegangan dhuwur;
14. Deteksi kesalahan lan diagnosa modul kontrol tegangan dhuwur.

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita