Instalasi bagean tangga lan peralatan latihan imbuhan (engineering)

Katrangan singkat:

Tipe:HK-2014

1. Sumber daya Input: telung fase patang kabel (utawa telung fase limang kabel) AC380V ± 10% 50Hz

2. Kapasitas: <8kVA

3. Ukuran: 7800mm (dawa) × 1600mm (W) × 4000mm (W)

4. Proteksi safety: kanthi grounding proteksi, overload, overcurrent, fungsi proteksi arus bocor, safety sesuai karo standar nasional.


Detail Produk

Tag produk

Instalasi bagean tangga lan peralatan latihan imbuhan (engineering)

Tipe:HK-2014

1. Sumber daya Input: telung fase patang kabel (utawa telung fase limang kabel) AC380V ± 10% 50Hz

2. Kapasitas: <8kVA

3. Ukuran: 7800mm (dawa) × 1600mm (W) × 4000mm (W)

4. Proteksi safety: kanthi grounding proteksi, overload, overcurrent, fungsi proteksi arus bocor, safety sesuai karo standar nasional.

image10

Fitur

Eskalator minangka mesin transportasi mbukak sing didhukung dening listrik lan bisa nggawa penumpang kanthi arah sing akeh lan terus-terusan.

Nduwe karakteristik struktur kompak, aman lan dipercaya, instalasi lan pangopènan sing prasaja, lan liya-liyane. Mulane, ing panggonan kanthi lalu lintas penumpang sing gedhe lan konsentrasi, kayata stasiun, dermaga, pusat perbelanjaan lan liya-liyane, bisa digunakake kanthi akeh.

Eskalator iki nduweni kapasitas transportasi, saben bagean transmisi digawe saka bagean logam sing ditapis.

Isi Latihan

1, instalasi armrest eskalator lan pangaturan peralatan latihan praktis

2, instalasi tangga tangga lan pangaturan peralatan latihan praktis

3, instalasi sistem mesin traksi eskalator lan pangaturan peralatan latihan praktis

4, instalasi mekanisme andha drive lan imbuhan saka peralatan latihan praktis

5, eskalator mechanical anti-kuwalikan sistem, electrical instalasi sistem anti-kuwalikan lan commissioning peralatan latihan

6, sistem pelumasan tangga perakitan lan peralatan latihan eksperimen

7, perakitan sistem proteksi safety tangga lan peralatan latihan eksperimen aksi.

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita