Platform Latihan Tesla Model S

Katrangan singkat:

Tipe:BF/TSLWRJS

sumber daya bus daya voltase dhuwur:402V

Kontrol tegangan rendah sumber daya kerja:DC12V

Jinis baterei daya:Daya lithium terner Panasonic

sel baterei:4, 2V75AH daya listrik

Total voltase baterei:402V

Kapasitas baterei daya:82 kWh

Wektu pangisi daya lan discharge lengkap:10000 kaping

Suhu kerja:-20°~60°


Detail Produk

Tag produk

Platform Latihan Tesla Model S

Tipe:BF/TSLWRJS

sumber daya bus daya voltase dhuwur:402V

Kontrol tegangan rendah sumber daya kerja:DC12V

Jinis baterei daya:Daya lithium terner Panasonic

sel baterei:4, 2V75AH daya listrik

Total voltase baterei:402V

Kapasitas baterei daya:82 kWh

Wektu pangisi daya lan discharge lengkap:10000 kaping

Suhu kerja:-20°~60°

image10

Fitur

1. Adhedhasar desain mobil asli, liwat piranti transparan, sampeyan bisa ngerti kanthi jelas lan intuisi mode sambungan saka paket baterei 18650, struktur lan prinsip sistem manajemen baterei Tesla, lan karakteristik lan cara kontrol motor induksi asinkron. .

2. Ketemu standar penilaian pendidikan kejuruan lan item latihan, lan bisa digunakake bebarengan karo platform pengajaran multi-ing-siji lor.

3. Fitur peralatan: Bisa dilatih kanthi sensor radar gelombang milimeter, sensor lidar, sensor radar ultrasonik, nyopir dibantu Tesla MODEL-S (nyopir tanpa awak)

Isi Latihan

1. Cara wiwitan kendaraan Tesla lan pancegahan

2. Pangenalan prinsip lan struktur sistem manajemen baterei

3.18650 deteksi modul baterei daya lan cara sambungan

4. Bisa maca data voltase, saiki lan suhu saka paket baterei liwat instrumen diagnostik

5. Logika daya lan deteksi komponen saka paket baterei voltase dhuwur

6. Kognisi lan ngatasi masalah sistem manajemen termal Tesla

7. Kognisi lan ngatasi masalah sistem pangisian daya

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita