Platform Pelatihan Sistem Chassis Tesla

Katrangan singkat:

Tipe:BF/TSLDP

sumber daya bus daya voltase dhuwur:402V

Kontrol tegangan rendah sumber daya kerja:DC12V

Jinis baterei daya:Panasonic ternary lithium daya baterei baterei tunggal

Tegangan total paket baterei daya 2V75AH:402V

Kapasitas baterei daya:82 kWh

Wektu pangisi daya lan discharge lengkap:10000 kaping

Suhu kerja:-20°~60°


Detail Produk

Tag produk

Platform Pelatihan Sistem Chassis Tesla

Tipe:BF/TSLDP

sumber daya bus daya voltase dhuwur:402V

Kontrol tegangan rendah sumber daya kerja:DC12V

Jinis baterei daya:Panasonic ternary lithium daya baterei baterei tunggal

Tegangan total paket baterei daya 2V75AH:402V

Kapasitas baterei daya:82 kWh

Wektu pangisi daya lan discharge lengkap:10000 kaping

Suhu kerja:-20°~60°

image9

Fitur

1. Bagean beban-bearing saka peralatan digawe saka pigura ngisor stainless steel, lan tutup njaba digawe saka materi ABS 5mm poto-dikembangaké.Penampilane apik banget lan loman.Ban kembung digunakake minangka metode gerakan platform, sing stabil lan ora ana swara.

2. Aksesoris utama peralatan kalebu: set sistem manajemen baterei asli, paket baterei daya, relay tegangan dhuwur, sekring voltase dhuwur, set sabuk koleksi baterei, sensor suhu, panel deteksi, set Android sistem setelan fault, siji set buku instruksi peralatan, siji set sistem pengajaran awan

Isi Latihan

1. Kanthi nyambungake menyang papan pamulangan, siswa bisa ndeteksi voltase baterei, suhu baterei, lan sinyal kontrol relay

2. Siswa bisa maca lan mbusak kode kesalahan, maca aliran data dinamis, setelan parameter lan fungsi liyane kanggo sistem manajemen baterei liwat decoder khusus kanggo kendaraan energi anyar.

3. Liwat sistem setelan fault Android, sistem manajemen baterei bisa disetel kanggo pedhot baterei siji, short circuit, overvoltage, undervoltage, overcurrent, lan overtemperature.

4. Ndeteksi prinsip fungsional lan cara deteksi sistem drive motor

5. Prinsip fungsional lan metode deteksi sistem suspensi

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita