Layanan

Integrasi Produksi lan Pendidikan |Nggawe Lan Nuduhake |Win-win

Peralatan Lanjut

Beifang Teaching Aid R&D Center nduweni pusat praktik otomotif 13.000 meter persegi, nggawe platform berkualitas tinggi kanggo "produksi, pengajaran lan riset" ing bidang mobil cerdas;nandur modal ing construction saka Tesla kang nyopir tanpa awak, energi anyar, basis latihan kendaraan hibrida, lan riset independen lan pangembangan sawetara paten nasional , peralatan Massive kanggo siswa bola-bali disassemble lan laku

H63A4579

Riset lan pangembangan meh sewu paten nasional kanthi mandiri

xiao-qi-he-zuo-(2)

Platform pelatihan tanpa driver Tesla

xiao-qi-he-zuo-(6)

Jurusan Suntingan dan Penerbitan Buku Teks

xiao-qi-he-zuo-(5)

Bahan ajar, kapinteran lan pendidikan sing diowahi dhewe

Nyedhiyakake materi ajar sing lengkap

Pusat R&D Buku Teks Beifang ngembangake buku-buku praktis dhewe, lan buku-buku kasebut dianyari kanthi rutin saben taun, supaya para siswa bisa terus maju kanthi teknologi canggih tanpa driver energi anyar.Prinsip cedhak pasar, cedhak karo lapangan kerja, cedhak karo industri, lan cedhak karo mahasiswa.

Pelatihan guru gratis

Ana tim fakultas sing kuwat lan tingkat dhuwur sing kasusun saka ahli ndandani mobil, insinyur perbaikan mobil baris pertama, teknisi ndandani mobil sing berpengalaman, lan personel R&D otomatis.Metode pamulangan mujudake integrasi teknisi lan siswa (integrasi pengajaran), integrasi jabatan lan kursus (integrasi pos lan kelas), lan integrasi sumber daya lan kelas (integrasi industri lan pendidikan).Yen mitra kurang guru, guru saka lor bisa njupuk jabatan luwih dhisik, lan guru saka mitra mung bisa mulang sawise lulus pelatihan.

c-(5)

Sampeyan nyiyapake jurusan ndandani mobil, kabeh wis rampung dening aku

xiao-qi-he-zuo-(7)

Sawise latihan kasebut nduweni kualifikasi, sing nyekel sertifikat bisa digunakake

xiao-qi-he-zuo-(3)

BYD Qin Power Pack baterei Mekanisme

xiao-qi-he-zuo-(4)

Prinsip kerja sistem sasis Corolla

Ndhukung pengajaran online

Pendidikan Kejuruan Beifang ngandelake guru lan sumber pamulangan sing kuwat kanggo mbangun platform kursus online "pendidikan kejuruan cerdas" kanggo siswa.Operasi praktis saka kendharaan energi anyar, gagal lan pangopènan mobil umum, kawruh pangopènan mobil lan kursus video kualitas massa liyane kasedhiya, diagnosis video master teknis nuntun ndandani mobil, perbaikan kabeh katrampilan ndandani mobil, sinau seluler, lan karir ing mangsa ngarep!

Alat bantu pengajaran otomatis, kita profesional