Tekan platform pelatihan mekanik stacker

Katrangan singkat:

Tipe:HKZMDJX

Model motor:M3P4H523

daya:2.2KW

Kacepetan:1420r / min

Model pompa oli:VAI-15F-A3

Rated tekanan:7Mpa Rated aliran: 8ml/rev

ukuran:1550 × 650 × 1800 mm


Detail Produk

Tag produk

Tekan platform pelatihan mekanik stacker

Tipe:HKZMDJX

Model motor:M3P4H523

daya:2.2KW

Kacepetan:1420r / min

Model pompa oli:VAI-15F-A3

Rated tekanan:7Mpa Rated aliran: 8ml/rev

ukuran:1550 × 650 × 1800 mm

Reach stacker mechanical training platform

Fitur

Stacker tekan hidrolik minangka jinis mesin sing digunakake kanggo bongkar muat wadhah.Iki digunakake kanthi wiyar ing operasi transportasi pelabuhan, sepur lan dalan gedhe.Saiki, meh kabeh stacker tekan ukuran cilik lan medium nganggo transmisi hidrolik.Stacker tekan hidraulik nduweni kaluwihan ukuran cilik, bobot entheng, operasi fleksibel lan trep, pasukan angkat gedhe, lan gampang ngreksa proteksi kakehan lan operasi njero ruangan.Ing taun-taun pungkasan, aplikasi teknologi mikroelektronik berteknologi tinggi ing teknologi hidrolik wis nggawe tingkat teknis lengkap mesin konstruksi, mesin konstruksi lan mesin transportasi sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, lan ningkatake linuwih, safety operasional, kenyamanan lan umur layanan mesin kasebut.Luwih gampang adaptasi.

1. Bangku tes digawe saka piring baja sing digulung kadhemen (karo uyuh plastik lan perawatan anti-karat), lan nduweni struktur desktop lan operasi kontrol terpadu.

2. Kontrol operasi listrik kurang dipasang, lan stasiun hidrolik diselehake ing kabinet utama meja hidrolik.Struktur sakabèhé kompak lan tumata, tata letak apik lan loman, lan practicability kuwat, lan bisa digunakake kanggo 4-6 wong kanggo eksprimen.

3. Struktur logam lengkap mesin tekan stacker suda ing babagan kanggo obyek nyata.Sajrone eksperimen, sistem hidrolik diaktifake kanggo ngoperasikake mesin miturut syarat eksperimen.

4. Mesin stacker tekan digawe miturut struktur nyata lan ukuran suda, sing bisa nggambarake kahanan kerja mesin sing nyata, supaya siswa bisa ngerti struktur lan prinsip kerja saben bagean mesin ing eksperimen kasebut.

5. Kontrol eksperimen nggunakake kontrol manual lan kontrol otomatis.

6. Bagian eksperimen nganggo selang tahan tekanan, lan tekanan bisa tekan 25Mpa.

7. Kanthi proteksi bocor telung fase, tegangan output yaiku 380V / 220V, sumber daya bakal dipateni nalika arus bocor menyang lemah ngluwihi 30mA;kontrol electrical adopts sumber daya DC 24V, lan karo pangayoman overvoltage kanggo nyegah misoperation saka ngrusak peralatan.

Isi Latihan

1. Demonstrasi kontrol eksperimen mesin tekan stacker
1) Kanggo operasi snatch, snatch beam dipanggonke miturut dawa wadhah;
1) Kanggo operasi ngangkat, boom utama lan boom teleskopik digabungake kanggo eksperimen kerja;
2) Operasi putar, ngangkat balok nalika ngangkat platform nalika platform muter;(karo platform muter motor)
3) Operasi alangan, nalika boom utama lan boom teleskopik digabungake, silinder servo ing ndhuwur boom teleskopik utawa papat silinder deteksi alangan sing disebarake ing patang pojok balok grab bakal menehi sistem utama mandheg utawa dhawuh mudhun (opsional) nalika nemoni alangan;
4) Bali, platform muter, boom utama lan boom teleskopik kerja sama kanggo bali menyang posisi awal.

2. Programmable controller (PLC) eksperimen kontrol listrik: mesin-listrik-hidrolik eksperimen kontrol terpadu.
1) Pemrograman instruksi PLC, pembelajaran pemrograman diagram tangga;
2) Sinau lan nggunakake piranti lunak pemrograman PLC;
3) Komunikasi lan debugging online antarane PLC lan komputer;
4) Aplikasi PLC ing kontrol drive hidrolik lan optimalisasi skema kontrol.

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita