Alat bantu pengajaran Beifang mlebu Sekolah Kendaraan lan Mobilitas Universitas Tsinghua

image1
image2

Peralatan pengajaran mobil sing dikembangake kanthi mandiri dening Beifang Automotive International Education Group mlebu ing ruang kelas Universitas Tsinghua lan dadi alat bantu sinau kanggo siswa Tsinghua.

Wektu iki, Sekolah Kendaraan lan Mobilitas Universitas Tsinghua, ngenalake peralatan pengajaran Beifang.Ing taun 2019, kanggo nanggepi owah-owahan teknologi sing ditindakake dening elektrifikasi, intelijen, jaringan lan enggo bareng mobil, Universitas Tsinghua resmi ngadegake Sekolah Kendaraan lan Mobilitas.Sekolah Kendaraan lan Mobilitas Universitas Tsinghua minangka siji-sijine institusi pendidikan tinggi domestik sing duwe rong disiplin utama nasional teknik kendaraan, mesin tenaga lan teknik.Penting kanggo negaraku ngembangake teknologi teknik otomotif lan bakat manajemen tingkat dhuwur, uga riset ilmiah lan pangembangan teknologi.

image3
image4
image5
image6

Beifang memulang aids R&D insitute wis 13.000 meter persegi.Iki minangka pimpinan ing bidang alat bantu piwulang otomotif domestik, lan wis dadi pilihan pisanan kanggo akeh perusahaan lan sekolah kanggo nindakake kerjasama pengajaran.

Grup kasebut wis suwe kerja sama karo perguruan tinggi kejuruan kanggo nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo energi anyar otomotif lan jurusan jaringan cerdas.Kalebu alat bantu pengajaran sing komprehensif lan berkualitas, platform piranti lunak, lan dhukungan guru, lsp.

image7
image8
image9
image10


Wektu kirim: Dec-20-2021