Aerospace Science and Technology International Exchange Center lan Beifang International Vocational Education Group nandatangani persetujuan

csdcf

Tanggal 30 Desember 2021, Pusat Pertukaran Internasional Sains lan Teknologi Aeroangkasa China nampani Cao Zhenfeng, ketua Beifang Vocational Education Group, lan partaine.Pihak loro kerja sama ing bidang bisnis integrasi industri-pendidikan, bebarengan ngadegake pusat integrasi industri-pendidikan aerospace, lan bebarengan dadi tuan rumah forum integrasi industri-pendidikan Konferensi China Aerospace Diskusi jero diluncurake lan upacara penandatanganan perjanjian kerjasama. dianakaké.

cds
cdcz

Guo Jianning, Anggota Komite Tetap Komite Sains lan Teknologi China Aerospace Science and Technology Corporation, Ketua Komite Kerja Pendidikan Ilmu Aeroangkasa lan Teknologi Akademi Astronautika Cina, Feng Chunping, Wakil Direktur Eksekutif Pusat lan Wakil Sekretaris Komite Partai, Wakil Direktur Eksekutif Komite Profesional Manufaktur Peralatan High-end saka Masyarakat Pendidikan lan Teknologi Vokasional Cina, Cabang China Yang Junhua, wakil sekretaris jenderal eksekutif Konsorsium Asosiasi Inovasi lan Fusion, lan akademisi saka International Academy of Astronautics, rawuh ing rapat kasebut lan nyekseni upacara penandatanganan.

gbfdbd

Zhou Xiubin, wakil direktur pusat lan sekretaris jenderal Alliance Pendidikan Ilmu lan Teknologi Aeroangkasa China, nampi Presiden Cao lan rombongane kanggo ngunjungi, lan ngenalake kahanan bisnis pusat lan kemajuan kerjasama karo Beifang Vocational Education Group ing awal. tataran.Cao Zhenfeng, ketua Beifang Vocational Education Group, ngenalaken pembangunan lan industri kaluwihan saka Beifang Vocational Education Group ing syarat-syarat kerjasama universitas, training talent, construction profesional, riset sepindah memulang lan pangembangan, Employment mahasiswa, etc., lan cumadhang kanggo kerjo bareng. ing-ambane karo aerospace kanggo nggunakake ana piwulang lan sistem profesional Minangka dhasar, kita bakal bebarengan ngembangaken jurusan related kayata sambungan jaringan cerdas, driving otonom, kendaraan energi anyar, lan bebarengan mbangun colleges industri aerospace kanggo nggawe platform kanggo inovasi lan pembangunan. saka pendidikan kejuruan.

cdsf

Sajrone diskusi lan ijol-ijolan, Guo Jianning ujar manawa pangembangan industri aerospace China, utamane pambangunan negara aeroangkasa sing kuat, ora bisa dipisahake saka dhukungan saka talenta aerospace, luwih ngoptimalake struktur bakat aerospace, nguatake pendhidhikan lan latihan. talents aerospace, lan cultivate talents liyane profesional lan technical.Bakat artisan minangka prioritas utama.Beifang Vocational Education Group minangka perusahaan terkemuka ing bidang pendidikan kejuruan kanggo bakat otomotif.Iki ngarep-arep sing loro pihak bakal menehi muter lengkap kanggo saben kaluwihan, kebak nggabungake sumber daya, ngiyataken kerjasama, bebarengan entuk manfaat lan menang-menang, cultivate liyane tukang-jinis talents, lan njelajah model anyar aerospace industri-pendidikan pembangunan bisnis integrasi . Feng Chunping ujar manawa Konferensi Aeroangkasa China minangka acara industri sing nduwe pengaruh lan komprehensif sing disponsori bebarengan dening Masyarakat Astronautika Cina lan Yayasan Aeroangkasa China ing sangisore pusat.Kerjasama karo Grup Pendidikan Vokasional Utara kanggo dadi tuan rumah Forum Integrasi Industri-Pendidikan Aeroangkasa bakal luwih ngiyatake kerjasama sing jero antarane loro pihak ing bidang integrasi industri-pendidikan aeroangkasa sing gegandhengan karo konstruksi profesional, pelatihan bakat, lan kuliah. pembangunan, lan menehi play lengkap kanggo layanan budidoyo talent saka International Exchange Center Posisi inti saka basa utama.

cdcdc

Zhou Xiubin, wakil direktur pusat, lan Cui Jiaxiang, wakil manajer umum Beifang Vocational Education Group, nandatangani perjanjian kerjasama kanggo pihak loro, lan mutusake kanggo dadi tuan rumah Konferensi Aerospace China 2022 Forum Integrasi Pendidikan lan Industri Aeroangkasa kanggo bebarengan ningkataké integrasi industri aerospace lan pendhidhikan, deepen kerjasama sekolah-perusahaan, lan cultivate liyane selaras Inovatif lan majemuk bakat pengrajin standar aerospace.

cdccdzc
fcdsgdf

Wektu kirim: Jan-05-2022