Geely EV450 Cut mobil tampilan anatomi

Katrangan singkat:

Tipe:BF / JLZC

Daya maksimum:120 kW

Torsi maksimum motor ngarep:250N·m

Ukuran awak:4631mm × 1789mm × 1495mm


Detail Produk

Tag produk

Mobil Diseksi Geely EV450

Tipe:BF / JLZC

Daya maksimum:120 kW

Torsi maksimum motor ngarep:250N·m

Ukuran awak:4631mm × 1789mm × 1495mm

image14

Fitur

1. Penutup slitter kendaraan Geely New Energy EV450, kaca ngarep, ndhuwur, piring ngisor, lan panel instrumen kaca mburi digunakake kanggo nampilake posisi instalasi saka macem-macem rakitan mobil;

2. Sistem tambahan: terminal deteksi, sistem setelan fault, etc., sinyal timbal saka console tengah kanggo Papan piwulang, tarik unit kontrol utama lan terminal konektor saka mobil asli ing Papan piwulang, langsung ngawasi sinyal nyata-wektu saka sistem drive, lan nguwasani hukum ganti paramèter beda

Isi Latihan

1. Kognisi tata letak sakabèhé saben sistem kendaraan listrik murni

2. Kognisi struktur sakabèhé pigura kendaraan listrik murni lan panel awak

3. Kognisi sistem tenaga listrik murni

4. Kognisi sistem drive listrik murni

5. Kognisi sistem rem listrik murni

6. Kognisi sistem mlaku listrik murni

7. Kognisi sistem suspensi listrik murni

8. Kognisi sistem power steering listrik murni

9. Kognisi sistem listrik listrik murni

10. Kognisi sistem manajemen baterei listrik murni

11. Item pangopènan kendaraan listrik murni lan titik kunci

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita