Piranti latihan model pengajaran eskalator (karo platform)

Katrangan singkat:

Tipe:HKFT-2014

1. Sumber daya Input: telung fase patang kabel (utawa telung fase limang kabel) AC380V ± 10% 50Hz

2. Kapasitas: <8kVA

3. Angkat dhuwur: 2000mm

4. Mode drive: frekuensi variabel (wiwitan kanthi hemat energi)

5. Mode kontrol: PLC


Detail Produk

Tag produk

Eskalator (karo platform)

Tipe:HKFT-2014
1. Sumber daya Input: telung fase patang kabel (utawa telung fase limang kabel) AC380V ± 10% 50Hz
2. Kapasitas:<8kVA<br /> 3. dhuwur angkat: 2000mm
4. Mode drive: frekuensi variabel (wiwitan kanthi hemat energi)
5. Mode kontrol: PLC
6. Sistem ngawasi: voltase, kahanan saiki ngawasi nyata-wektu.
7. modul Fault: karo 32-dicokot setelan simulasi fault umum.
8. Proteksi safety: kanthi lemah proteksi, kakehan, overcurrent, fungsi proteksi arus bocor, safety selaras karo standar nasional.
9. Ukuran: 7500mm (dawa) × 3000mm (W) × 4500mm (dhuwur)
10. Ukuran meja latihan: 1680 × 710 × 1050mm
11. Ukuran tangga tambahan: 1400 × 600 × 2180mm
12. struktur Instalasi: elevator latihan nyata kanggo struktur baja, platform eksperimen kanggo wesi pindho lapisan matte struktur ngecor pola kandhel, awet.

image8

Fitur

Eskalator minangka mesin transportasi mbukak sing didhukung dening listrik lan bisa nggawa penumpang kanthi arah sing akeh lan terus-terusan.

Wis karakteristik struktur kompak, aman lan dipercaya, instalasi prasaja lan pangopènan, etc. Mulane, ing panggonan ngendi lalu lintas dhuwur lan klempakan, Kayata stasiun, docks, toko lan panggonan liyane, bisa digunakake digunakake.Eskalator iki nduweni kapasitas transportasi, saben bagean transmisi digawe saka bagean logam sing ditapis.

Isi Latihan

1, supaya siswa ngerti prinsip kerja eskalator trotoar industri sing umum digunakake, komposisi struktur, struktur lan prinsip listrik voltase rendah.
2, liwat analisis skema listrik, siswa kanthi bantuan analisis skematis, nguwasani proteksi safety lan wangun kerja elevator, lan liwat analisis lan pangukuran, kanggo ngerteni lokasi titik kesalahan, pangerten jero babagan operasi elevator .
3, nambah kemampuan analisis tangan nyata siswa, lan bener nambah tingkat operasi skill.
4, liwat analisis lan ngilangi kesalahan elevator, kanggo ngrampungake kognisi lan pangerten kesalahan elevator umum.
5, liwat pemrograman host PLC, ngerti prinsip lan metode pemrograman program PLC.6, operasi safety eskalator lan nggunakake latihan praktis
7, rung disassembly operasi lan latihan praktis
8, imbuhan piring sisir lan latihan praktis
9, imbuhan tension sabuk armrest lan latihan praktis
10, imbuhan tension chain rung lan latihan praktis
11, imbuhan brake lan latihan praktis
12, pangopènan sadurunge operasi kawruh safety lan latihan praktis
pangopènan saben dina
13, eskalator ngluwari darurat
14, eskalator safety circuit fault nemokake lan ngatasi masalah latihan praktis
15, eskalator akses sirkuit fault nemokake lan latihan ngatasi masalah
16, eskalator safety monitoring fault nemokake lan latihan ngatasi masalah
17, eskalator daya sirkuit fault nemokake lan ngatasi masalah latihan praktis
18, eskalator kontrol sirkuit fault nemokake lan latihan ngatasi masalah

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita