Platform pelatihan sistem sasis Corolla

Katrangan singkat:

Tipe:BF-Corolla-DP

1. Ukuran: 4300 × 2100 × 1320mm (dawa × jembar × dhuwur)

2. Sumber daya eksternal: AC 220V ± 10% 50Hz

3. Tegangan kerja: DC 400V

4. Suhu kerja: -40 ℃ ~ + 50 ℃

5. Kontrol tegangan rendah sumber daya kerja: DC12V

6. Tipe baterei daya: baterei lithium ternary sel tunggal

7. Kapasitas paket baterei daya: 82kWh

8. Suhu kerja: -20°~60


Detail Produk

Tag produk

Platform pelatihan sistem sasis Corolla

Tipe:BF-Corolla-DP

1. Ukuran: 4300 × 2100 × 1320mm (dawa × jembar × dhuwur)

2. Sumber daya eksternal: AC 220V ± 10% 50Hz

3. Tegangan kerja: DC 400V

4. Suhu kerja: -40 ℃ ~ + 50 ℃

5. Kontrol tegangan rendah sumber daya kerja: DC12V

6. Tipe baterei daya: baterei lithium ternary sel tunggal

7. Kapasitas paket baterei daya: 82kWh

8. Suhu kerja: -20°~60

Corolla chassis system training platform

Fitur

Platform pelatihan sistem sasis Corolla dirancang lan dikembangake adhedhasar proporsi struktur kendaraan asli, nyukupi standar penilaian pendidikan kejuruan lan proyek pelatihan, lan bisa digabungake karo platform pengajaran multi-integrasi lor;

Platform latihan kalebu: sistem kemudi daya sasis, sistem rem, tangki panyimpenan bahan bakar mesin pembakaran internal, paket baterei daya, lsp;

Platform piwulang multi-ing-siji kalebu sistem manajemen baterei, kontaktor positif utama, sensor suhu, relay tegangan dhuwur, lsp;

Lan platform piwulang multi-ing-siji ngemot bahan ajar sing ndhukung kayata piranti setelan fault, piranti ngumpulake data, lan pandhuan latihan praktis.

Isi Latihan

Ing platform pelatihan sistem sasis Corolla, para trainee bisa dipandu dening guru lan sinau kanthi mandiri kanggo entuk:

1. Pangertosan babagan mode transmisi daya kendaraan hibrida Toyota;

2. Pangenalan lan pangerten prinsip struktur sistem penggerak kendaraan hibrida Toyota;

3. Ngatasi masalah lan ndandani sistem penggerak kendaraan hibrida Toyota;

4. Sistem manajemen baterei bisa maca kode kesalahan lan mbusak kode kesalahan, maca aliran data dinamis, setelan parameter lan fungsi diagnostik liyane liwat decoder khusus kanggo kendaraan energi anyar.

5. Liwat sistem setelan fault Android, sistem manajemen baterei bisa disetel kanggo pedhot baterei siji, short circuit, overvoltage, undervoltage, overcurrent, lan overtemperature.

6. Tegangan baterei, suhu baterei, lan sinyal kontrol relay bisa dideteksi kanthi nyambungake menyang stand.

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita