Hubungi Kita

Beijing Zhiyang Beifang International Education Technology Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

KONTAK KAMI

Kanthi tulus nyedhiyakake pelanggan produk sing bisa dipercaya, nggawe sistem layanan adol lan sawise-sale sing apik, lan ngupayakake mbangun platform ekologi pendidikan kawicaksanan industri-pendidikan global kanthi nggawe produk sing berkualitas.Sumber daya pendidikan ndadekake pamulangan luwih efektif.Rekrutmen agen global lagi ditindakake!

icon (3)alamat:Beifang Teaching Aid R&D Center, Kunshan Road, Guangping County, Handan City, Provinsi Hebei

 icon (4)  E-mail: rickyyhuang@163.com

24 Jam Online