Platform pelatihan komprehensif kanggo mesin loading

Katrangan singkat:

Tipe:HKZZJX

Model motor:M3P4H523

daya:2.2KW

Kacepetan:1420r / min

Model pompa oli:VAI-15F-A3

Rated tekanan:7 Mpa

aliran Rated:8 ml / rev

ukuran:1450 × 680 × 1780 mm


Detail Produk

Tag produk

Platform pelatihan komprehensif kanggo mesin loading

Tipe:HKZZJX

Model motor:M3P4H523

daya:2.2KW

Kacepetan:1420r / min

Model pompa oli:VAI-15F-A3

Rated tekanan:7 Mpa

aliran Rated:8 ml / rev

ukuran:1450 × 680 × 1780 mm

Comprehensive training platform for loading machinery

Fitur

Loader hidrolik minangka mesin utama ing teknik mesin.Iki digunakake kanthi wiyar ing konstruksi teknik, konstruksi dalan konstruksi, teknik hidrolik, benteng pertahanan nasional lan operasi konstruksi lan pemuatan tambang liyane.Loader minangka mesin mlaku-mlaku sing akeh digunakake ing loading, ngangkat lan transportasi earthwork, watu, barang ngeculke lan tumpukan barang.Loader uga nduweni kemampuan shoveling entheng.Ing taun-taun pungkasan, aplikasi teknologi mikroelektronik berteknologi tinggi ing teknologi hidraulik wis nggawe tingkat teknis lengkap mesin konstruksi lan mesin konstruksi luwih dhuwur lan luwih dhuwur, sing nambah linuwih, safety operasional, kenyamanan lan umur layanan mesin kasebut, lan umure. daya adaptasi luwih kuat.

1. Bangku tes digawe saka piring baja sing digulung kadhemen (karo uyuh plastik lan perawatan anti-karat), lan nduweni struktur desktop lan operasi kontrol terpadu.

2. Kontrol operasi listrik kurang dipasang, lan stasiun hidrolik diselehake ing kabinet utama meja hidrolik.Struktur sakabèhé kompak lan tumata, tata letak apik lan loman, lan practicability kuwat, lan bisa digunakake kanggo 4-6 wong kanggo eksprimen.

3. Struktur logam kebak mesin loading wis suda ing babagan kanggo produk nyata.Sajrone eksperimen, sistem hidrolik diaktifake kanggo ngoperasikake mesin miturut syarat eksperimen.

4. Mesin loading digawe miturut struktur nyata lan ukuran suda, sing bisa nggambarake kahanan kerja mesin sing nyata, supaya siswa bisa ngerti struktur lan prinsip kerja saben bagean mesin ing eksperimen kasebut.

5. Kontrol eksperimen nggunakake kontrol manual lan kontrol otomatis.

6. Bagian eksperimen nganggo selang tahan tekanan, lan tekanan bisa tekan 25Mpa.

7. Kanthi proteksi bocor telung fase, tegangan output yaiku 380V / 220V, sumber daya bakal dipateni nalika arus bocor menyang lemah ngluwihi 30mA;kontrol electrical adopts sumber daya DC 24V, lan karo pangayoman overvoltage kanggo nyegah misoperation saka ngrusak peralatan.

Isi Latihan

1. Eksperimen kontrol demonstrasi mesin muatan hidrolik
1) Kanggo operasi loading, sawise ember dimuat, silinder rocker ngluwihi kanggo nggawe ember mbalikke lan ngangkat boom;
2) Operasi unloading, ember unloading (lengen rocker retracts kanggo nguripake bucket), lan boom mudhun.

2. Programmable controller (PLC) eksperimen kontrol listrik: mesin-listrik-hidrolik eksperimen kontrol terpadu.
1) Pemrograman instruksi PLC, pembelajaran pemrograman diagram tangga;
2) Sinau lan nggunakake piranti lunak pemrograman PLC;
3) Komunikasi lan debugging online antarane PLC lan komputer;
4) Aplikasi PLC ing kontrol drive hidrolik lan optimalisasi skema kontrol.

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita