Kasus

100 perguruan tinggi lan universitas

Alat bantu pengajaran Beifang ngetutake kacepetan jaman sambungan internet mobil cerdas 5g, lan nggayuh mitra strategis karo 100 sekolah menengah lan sekolah kejuruan, kayata Huawei, Baidu, CATARC(Tianjin) Institut Riset Teknik Otomotif lan China Aerospace Science and Technology Corporation .