Model latihan simulasi bulldozer

Katrangan singkat:

Tipe:HKTTJ

Motor:AC380V

daya:1,5KW 1500r/min;

Pompa vane variabel:dirating aliran 8ml / r;

Rated tekanan:6.3Mpa;


Detail Produk

Tag produk

Model latihan simulasi bulldozer

Tipe:HKTTJ

Motor:AC380V

daya:1,5KW 1500r/min;

Pompa vane variabel:dirating aliran 8ml / r;

Rated tekanan:6.3Mpa;

Bulldozer simulation training model

Fitur

Bulldozer minangka mesin rekayasa sing asring digunakake ing pagawean tanah.Utamane digunakake kanggo level lemah, level situs konstruksi, nglumpukake bahan sing ngeculake, lan mbusak alangan ing wilayah kerja.Model simulasi bulldozer hidrolik nduweni kaluwihan ukuran cilik, bobot entheng, operasi sing trep lan operasi jarak jauh.Tujuane kanggo nuntun siswa kanthi aktif mikir, ngrancang desain, lan ngembangake kemampuan desain lengkap lan kemampuan praktis siswa.Jinis anyar peralatan platform eksperimen sing komprehensif.

1. Kontrol operasi listrik dipasang ing sisih, lan stasiun hidrolik diselehake ing ngisor platform hidrolik.Struktur sakabèhé kompak lan terkoordinasi, ayu, lan kuwat.

2. Piranti latihan digawe saka piring baja sing digulung kadhemen (diolah nganggo cat semprotan matt);

3. Bulldozer hidrolik digawe miturut struktur fisik lan ukuran sing dikurangi kanggo simulasi operasi ing situs, sing bisa nggambarake kahanan kerja mesin sing nyata, supaya siswa bisa ngerti struktur lan prinsip kerja saben komponen mekanik ing laku;

4. Komponen nganggo selang tahan tekanan, komponen hidrolik nganggo merek domestik ing China, lan stasiun pompa nganggo pompa vane variabel.

5. Kanthi proteksi bocor telung fase, tegangan output 380v, 50Hz, kanthi proteksi bocor, kontrol listrik nganggo DC 24v, kanthi proteksi overvoltage lan overcurrent, kanggo nyegah misoperation saka ngrusak peralatan;

Isi Latihan

1. Struktur lan prinsip kerja transmisi hidrolik lan komponen;

2. Eksperimen kontrol demonstrasi mesin bulldozing hidrolik;

3. Eksperimen kontrol demonstrasi bulldozer hidrolik

4. Shoveling tumindak bulldozer hydraulic;

5. Tumindak obah bumi saka buldoser hidrolik;

6. Tindakan unloading saka buldoser hidrolik;

7. Bulldozer hidrolik bali nalika kosong;

zhi-yang-she-bei

prabotan

Tembok Foto

zhi-yang-he-zuo

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-yan-fa

R&D

zhi-yang-he-zuo1

Upacara Tandha Tangan

zhi-yang-shi-zi

para guru


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita