Babagan Kita

logo2

Alat Ajar Beifang

didegaké ing 1993 lan kadhaftar ing Cayman, USA.Darmabakti kanggo alat bantu lan peralatan kanggo meh 30 taun, duwe basis produksi lan praktik 13.000 meter persegi alat bantu pengajaran.Iki minangka basis latihan guru sing nduweni kualifikasi ganda.Iku perusahaan teknologi dhuwur sing duwe spesialisasi ing piwulang, riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan.Iku perusahaan teknologi dhuwur sing diakoni sacara nasional.Nganyarke digital lan transformasi cerdas nyedhiyakake solusi sistem, peralatan cerdas lan panyedhiya layanan piranti lunak industri.

Inovasi Teknologi

Wis independen riset lan dikembangaké saklawasé sewu paten nasional, lan wis nandur modhal jumlah ageng dhuwit kanggo mbangun pusat pengalaman kendaraan energi anyar, kang wis dadi basis latihan kanggo pendhidhikan ilmu otomotif lan kunjungan.Kepinteran kanggo nggawe platform kualitas dhuwur kanggo "produksi, pengajaran lan riset" ing bidang mobil pinter, wiwit saka kendaraan energi anyar, kendaraan bahan bakar tradisional, lan kendaraan jaringan cerdas, terus ngembangake robot industri, manufaktur cerdas, otomatisasi, CNC. teknologi, Internet industri, Internet industri, Aplikasi 5G, bangunan cerdas, transit rel lan lapangan profesional liyane.

  • certificate (1)
  • certificate (2)
  • certificate (3)
  • certificate (4)
  • certificate (5)
  • certificate (6)

Kanthi pendidikan cerdas minangka inti, fokus ing kabutuhan konstruksi profesional saka perguruan tinggi kejuruan, nyedhiyakake riset lan pangembangan alat bantu piwulang otomotif, desain sistem kurikulum, kompilasi buku teks lengkap, ndhukung kursus online, pelatihan guru gratis, produksi lan integrasi penjualan produksi lan layanan pendidikan.Kerjasama karo Pusat Riset Teknologi Otomotif China lan Departemen Pendidikan Kejuruan saka Kementerian Pendidikan kanggo nyedhiyakake solusi lengkap sing disesuaikan kanggo kamar latihan otomotif kanggo atusan sekolah menengah lan kejuruan sing luwih dhuwur.

xiao-qi-he-zuo-(2)
xiao-qi-he-zuo-(5)
xiao-qi-he-zuo-(3)
xiao-qi-he-zuo-(6)
xiao-qi-he-zuo-(4)
xiao-qi-he-zuo-(7)

Visi perusahaan

Beifang Teaching Aids R&D Center tansah netepi kabijakan sekolah "Ngadhepi masyarakat lan ngladeni masyarakat", kanthi tulus nyedhiyakake produk sing bisa dipercaya, nggawe sistem layanan dodolan lan sawise-sale sing apik, lan ngupayakake mbangun pendidikan industri global. -platform ekologi pendidikan kawicaksanan sing terintegrasi liwat nggawe produk sing bermutu.Sumber daya pendidikan ndadekake pamulangan luwih efektif.Rekrutmen agen global lagi ditindakake!